Az üzleti közösségekben többször hallottam mostanában a következőket:
„Követem az oldaladat, izgalmas dolgok történnek arra – és hogy megy a tánciskola?”

Ilyenkor mindig elmondom, hogy nincs tánciskolám, nem is lesz…

TáncSzalonom van. 🙂

 

Amikor igazán különleges szállodákban, vidéki kastélyszállókban jártam, teljesen ámulatba ejtettek azok a terek, amelyek hatalmas belső térrel, elegáns fotelekkel, kandallóval rendelkeznek.
Azok a helyek, ahol a lobbiban leül a zongorista és csodás dallamokat játszik, vagy éppen egy hegedűszó szólal meg.
Ilyenkor mindig elképzeltem, hogy milyen jó lenne felállni a kedvesemmel és ezekre a szép, andalgós zenékre tenni egy pár lépést, egymás karjaiba fonódva.

Ahogy táncolni kezdtem, örömmel éltem volna át ugyanezt az élményt, de akárhogy kerestem, nem találtam ilyen helyet, így úgy döntöttem, megcsinálom én! 🙂

A TáncSzalonban odafigyelünk a részletekre.
Olyan hely, ahol kezdő táncosként is bátran a parkettre léphetünk (és nem a nagy báli eseményeken kell először „letesztelnünk” a tánctudásunkat), hiszen ezért hívtuk életre a „First Steps” és „Basic” programjainkat.
Az egyik legfontosabbnak tartjuk, hogy senki ne maradjon táncpartner nélkül az este, így minden eseményünkre ugyanannyi követőt (hölgyek), mint vezetőt (férfiak), akit fogadunk.
Limitáljuk a vendéglétszámot, hogy a táncosoknak a parketten és az előterekben is megfelelő helye lehessen, ezzel ráadásul kellemes, táncra alkalmas hőmérsékletet teremtünk – a „szauna érzést” pedig meghagyjuk a wellness szállodáknak. 🙂
Elegáns megjelenésű vendégeket fogadunk, így mindenki a tánc múltjához való méltó öltözéket visel.
A programokon kávéval, teával, frissítő italokkal és energiát adó falatokkal fogadjuk vendégeinket, így biztos hogy emlékezetes élményben lesz részük.

A TáncSzalonban áprilistól elindultak az argentin tangó programjaink, májusban már az első milongák is, június 1-én, pedig nyárköszöntő „open milongát” tartunk a tangó szerelmeseinek.

A nyáron pedig készülve az esküvő és fesztivál szezonra, elindulnak latin táncos programjaink is, ezért érdemes feliratkozni a hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön rendezvényeinkről!